• 1405/07/12 - 23:58
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکننده: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بررسی مسائل اجرایی و مدیریتی دانشگاه در دیدار رئیس دانشگاه با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز یکشنبه ۱۲ مهرماه، دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز، با مهندس طاهر موهبتی، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، مسائل و موضوعات مرتبط با حوزه‌های اجرایی، پشتیبانی و مدیریت منابع دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت و درباره راهکارهای بهبود فرآیندها و رفع چالش‌های موجود تبادل نظر شد.

از جمله محورهای مطرح‌شده در این دیدار، فرآیند طبخ و تأمین غذای مراکز تابعه دانشگاه، امور مرتبط با قراردادها و پیمانکاری‌ها و همچنین موضوع درون‌سپاری داروخانه‌ها بود.

دکتر صیادی در این نشست ضمن تشریح برخی مسائل و نیازمندی‌های دانشگاه در حوزه توسعه و مدیریت منابع، بر ضرورت اتخاذ رویکردهای مؤثر برای بهبود فرآیندهای اجرایی، افزایش بهره‌وری منابع و تسهیل روند ارائه خدمات تأکید کرد.

همچنین در ادامه، موضوعات مرتبط با نحوه مدیریت و ساماندهی امور پشتیبانی و خدماتی دانشگاه مطرح و راهکارهای اجرایی برای ارتقای کیفیت و کارآمدی این فرآیندها مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این دیدار در راستای پیگیری مسائل اجرایی و توسعه‌ای دانشگاه علوم پزشکی البرز و تقویت تعامل و هماهنگی با معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت انجام شد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 354291
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید