1396/11/10 سه‌شنبه
زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان  مرحله تکمیل ظرفیت رشته دارو سازی
زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان  مرحله تکمیل ظرفیت رشته دارو سازی (ظرفیت مازاد) ورودی نیمسال دوم سال تحصیلی 96-97 دانشگاه علوم پزشکی البرز

به اطلاع پذیرفته شدگان گرامی می رساند: فرآیند ثبت نام و تحویل مدارک به صورت حضوری می باشد و ضروریست با اصل مدارک در تاریخ اعلام شده در همین صفحه به دانشکده داروسازی مراجعه و نسبت به تحویل مدارک اقدام نماید.
بدیهی است عدم اقدام جهت ثبت نام و تحویل مدارک به منزله انصراف می باشد.

دانشجو موظف است شهریه نیمسال جاری را در روز ثبت نام طبق راهنمایی کارشناسان آموزش دانشکده به صورت اینترنتی و به طور کامل پرداخت نموده و به منظور ضمانت پرداخت شهریه ترم های آتی برگه تعهدی که در آن روز دریافت مینماید را تکمیل نموده و توسط دفتر اسناد رسمی در استان البرز فقط در شهر کرج محضری نمایند. (ثبت این تعهد در دفتر خانه های سایر شهرستان های استان البرز پذیرفته نخواهد بود)

جدول شهریه رشته دارو سازی (شهریه هر ترم مبالغ ریال)
مقطع دکتری 96/800/000 ریال
زمان ثبت نام و تحویل مدارک: روز سه شنبه مورخ 96/11/17 لغایت چهارشنبه مورخ 96/11/18  از ساعت 8:30- 14
شروع کلاسها: از روز دو شنبه  مورخ 96/11/23

مدارک مورد نیاز در روز تحویل مدارک شامل :
-  اصل کارت ملی و شناسنامه
-  کپی کارت ملی 1 سری
-  کپی تمام صفحات شناسنامه 1 سری
-  3 قطعه عکس 4*3
-  کارت پایان خدمت نظام‌ وظیفه برای آقایان ( وضعیت نظام وظیفه )
-  اصل مدرک دوره پیش دانشگاهی یا اصل گواهی موقت دوره پیش دانشگاهی با مهر و امضای مدیر مرکز پیش دانشگاهی با درج رشته تحصیلی، بخش و شهرستان محل اخذ مدرک پیش دانشگاهی  و اصل ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی با امضاء و مهر دبیرستان یا سازمان آموزش و پرورش ( به همراه یکسری کپی از آنها)
-  اصل رسید پستی درخواست تأییدیه تحصیلی دوره سه ساله متوسطه و پایان دوره پیش دانشگاهی
ارسال به آدرس : کرج بلوار طالقانی شمالی شهرک اداری بالاتر از دادگستری دانشگاه علوم پزشکی البرز طبقه دوم معاونت آموزشی اداره امور آموزش و تحصیلات تکمیلی      کد پستی : 3149779453
       *به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک برروی لوح فشرده الزامی می باشد.
از پذیرفته شدگانی که نقص در مدارک فوق داشته باشند ثبت نام بعمل نمی آید
نکات مهم و ضروری:
- درخواست تأییدیه تحصیلی دوره پیش دانشگاهی و دوره سه ساله متوسطه از اداره پست و ارائه رسید آن به دانشکده برای کلیه پذیرفته شدگان الزامی می باشد.
- انتقال و جابجایی همزمان دانشجویان ترم 1 از نظر آیین نامه میسر نمی باشد، جهت این امر از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.
-  با توجه به دو منظوره بودن کارت دانشجویی، پس از دریافت کارت جهت فعال نمودن آن به واحد تغذیه مستقر در دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایید.

ثبت نام خوابگاه
        به اطلاع می رساند این دانشگاه فاقد خوابگاه ملکی می باشد لیکن به منظور برطرف کردن نیاز دانشجویان غیر بومی مبادرت به عقد
        قرارداد با خوابگاههای مشارکتی با ظرفیت محدود نموده است که قسمتی از هزینه های این خوابگاهها توسط دانشجو پرداخت میگردد.
دانشجویان آموزش آزاد   در الویت واگذاری خوابگاه نمی باشند
* هزینه خوابگاه برای دانشجویان مازاد شهریه پرداز در نیمسال دوم تحصیلی  97-96 به  مبلغ 21/250/000 ریال می باشد.

دانشجویان متقاضی خوابگاه بر روی لینک ثبت نام خوابگاه ( قابل مشاهده در انتهای همین صفحه) کلیک نمایند و در قسمت "پیش ثبت نام " ثبت نام خوابگاهی را انجام دهند.
* لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه خوابگاهی به منزله دریافت خوابگاه نمی باشد. پس از ثبت نام در سامانه خوابگاه ، تقاضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تأیید یا عدم تأیید خوابگاه در همان سامانه قابل رویت می باشد.

** مدارک لازم جهت دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه
  • دو قطعه عکس 4*3
  • کپی کارت ملی و کپی تمام صفحات شناسنامه 1 سری (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)

- جهت آگاهی بیشتر درباره شرایط خوابگاه، تغذیه و وامهای دانشجویی به سایت معاونت دانشجویی و فرهنگی به آدرس http://www.mefda.ir/service/universities/alborz مراجعه نمائید.
- لازم بذکر است دانشجویان غیربومی متقاضی اسکان در خوابگاه می بایستی پس از تحویل مدارک آموزشی و دانشجوئی جهت تحویل فرم های خوابگاه به ساختمان معاونت دانشجوئی (اداره خوابگاهها) مراجعه نمایند.
آدرس:
دانشکده داروسازی: کرج بلوار شورا، خیابان ولیعصر، جنب بیمارستان باهنر، ساختمان دانشکده داروسازی، شماره تماس 32562429
معاونت فرهنگی و امور دانشجویی : کرج 45 متری گلشهر خیابان پونه شرقی پلاک 44، ساختمان دارا طبقه 10
  • اداره امور خوابگاهها      شماره تماس :  34584990- 026
  • اداره تعذیه   شماره تماس :    34529125- 026