پذیرفته شدگان گرامی: ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون کارشناسی ارشد سال 97، زمان و مکان ثبت نام طبق برنامه ذیل اعلام می‌گردد.

زمان ثبت نام و تحویل مدارک : روز چهار شنبه مورخ 97/7/04      ساعت 14- 8:30

عدم مراجعه کلیه پذیرفته شدگان به منزله انصراف می باشد.

مکان ثبت نام :

کرج- بلوار طالقانی شمالی- بالاتر از میدان طالقانی- بالاتر از دادگستری- دانشگاه علوم پزشکی البرز- طبقه دوم- معاونت آموزشی- اداره آموزش            32563321-  026

• توجه :

براساس آئین نامه آموزشی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی هرگونه انتقال ، تغییر رشته و یا جابجایی محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ممنوع می باشد . بنابراین با توجه به اینکه محل پذیرش را خود فرد و با آگاهی کامل تعیین نموده ، لذا هیچگونه تغییر در محل پذیرش انجام نخواهد گرفت .

الف : مدارکی که باید توسط پذیرفته شدگان سهمیه آزاد ارائه شود :

1. اصل كارت ملي و شناسنامه
  2. کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه (1سری )
  3. 6 قطعه عكس 4*3
  4. اصل و کپی مدرک دانشنامه کارشناسی یا گواهی موقت و ریز نمرات
  5. لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر بایستی تا تاریخ 31/6/97 فارغ التحصیل شوند و مدرک نشان دهنده فراغت از تحصیل تا تاریخ 31/6/97 به همراه داشته باشند.  بدیهی است در صورت عدم فراغت از تحصیل مسئولیت عواقب بعدی بعهده دانشجو خواهد بود.
  6. اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان
    می باشد.
  7. اصل و کپی گواهی پایان یا معافیت از طرح برای فارغ التحصیلان رشته های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی .
  8. اصل و کپی گواهی پایان یا معافیت از طرح برای فارغ التحصیلان رشته های : پرستاری، اتاق عمل، هوشبری، رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی، فوریتهای پزشکی، پرستاری دندانپزشکی و بهداشت دهان که جزء یکی از 3 گروه زیر می باشند:

6-1- افرادی که قبل از تاریخ 95/11/01 فارغ التحصیل شده اند .

6-2- افرادی که بعد از تاریخ 95/11/01 فارغ التحصیل شده و در آزمون سال 96 شرکت نموده اند.

6-3- اتباع خارجی دارای شناسنامه ایرانی در زمان فارغ التحصیلی .

1. داشتن 2 سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی برای کلیه پذیرفته شدگان رشته پرستاری اورژانس حداکثر تا تاریخ 31/6/97 ( این 2 سال بایستی بعد از تاریخ فراغت از تحصیل دوره کارشناسی باشد. سابقه ماقبل از تاریخ فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی قابل قبول نیست)
  2. برگه تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان مربوط به مقطع قبل

ب : مدارک مورد نیاز برای سهمیه رزمندگان

1. کلیه مدارک مورد نیاز در بند الف
  2. اصل و کپی مدارک نشاندهنده وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران .

ج : مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان با آزمون ورودی :

1. کلیه مدارک مورد نیاز در بند الف
  2. نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل دوره قبل مبنی بر کسب رتبه برتر براساس آئین نامه " تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب 89/10/21 "

* به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک بر روی لوح فشرده الزامی می باشد.

توجه:

1. به همراه داشتن کلیه مدارک ذکر شده جهت ثبت نام الزامی می باشد از پذیرفته شدگانی که نقص در مدارک فوق داشته باشند ثبت نام بعمل نخواهد آمد.
  2. پرداخت شهریه پذيرفته شدگان( به صورت مازاد) طبق جدول ذیل به صورت اینترنتی و از طریق سیستم سما انجام خواهد شد.

*دانشجویان غیر بومی متقاضی دریافت خوابگاه:

الف - ثبت نام خوابگاه

به اطلاع می رساند این دانشگاه فاقد خوابگاه ملکی می باشد لیکن به منظور برطرف کردن نیاز دانشجویان غیر بومی مبادرت به عقد قرارداد با خوابگاههای مشارکتی با ظرفیت محدود نموده است که قسمتی از هزینه های این خوابگاهها توسط دانشجو پرداخت میگردد.

مبلغ شهریه خوابگاه  (سهم دانشجو) برای دانشجویان روزانه  در ترم اول   98-97 مبلغ 4/500/000 ریال می باشد

تبصره: دانشجویان مازاد در اولویت واگذاری خوابگاه نمی باشند لذا امکان پیش ثبت نام خوابگاه برای آنها وجود ندارد. پس از اسکان دانشجویان روزانه در صورت بودن ظرفیت خالی با پرداخت کل قیمت تمام شده ، اسکان داده خواهند شد.

پس از ثبت نام در سیستم سما ، دانشجویان متقاضی خوابگاه به آدرس http://khabgah.abzums.ac.ir:90 مراجعه و در قسمت "پیش ثبت نام " ثبت نام خوابگاهی را انجام دهند.

* لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه خوابگاهی به منزله دریافت خوابگاه نمی باشد. پس از ثبت نام در سامانه خوابگاه ، تقاضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تأیید یا عدم تأیید خوابگاه در همان سامانه قابل رویت می باشد.

مدارک لازم جهت دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه

• دو قطعه عکس 4*3
  • کپی کارت ملی و کپی تمام صفحات شناسنامه 1 سری (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)
  • به همراه داشتن اسکن عکس الزامی میباشد

کلیه پذیرفته شدگان می توانند جهت آگاهی بیشتر درباره شرایط خوابگاه، تغذیه و وامهای دانشجویی به سایت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی به آدرس  http://www.mefda.ir/service/universities/alborz  مراجعه نمایند.

راهنمای پیش ثبت نام خوابگاه

فرایند پذیرش دانشجویان جدیدالورود در خوابگاه

معاونت فرهنگی و امور دانشجویی : کرج 45 متری گلشهر خیابان پونه شرقی پلاک 44، ساختمان دارا طبقه 10

• اداره امور خوابگاهها      شماره تماس :  34584990- 026