تقویم

567891011
12131415161718
2627282930

باتوجه به نقش چشمگیر میزان آگاهی و دانش سلامت افراد در امر پیشگیری اولیه به عنوان بنیادی ترین وظیفه نظام سلامت جامعه و نیز به منظور ورود موثر به حوزه آموزش پاسخگو از بسته های مهم تحول و نوآوری در آموزش، شایسته است مطالب علمی متناسب با نیازهای اقشار مختلف جامعه، علی الخصوص سالمندان، زنان و کودکان به عنوان اقشار آسیب پذیر، در سطح گسترده  ارائه گردد.

لذا از کلیه اساتید و اعضا هیات علمی انتظار می رود به منظور مشارکت فعال در این خصوص، مطالبی مرتبط با تخصص خود به صورت کاربردی، به زبان ساده و در جهت تامین بهداشت ودرمان جامعه مد نظر قرارداده و ارائه نمایند.

لازم به ذکراست که مطالب ارائه شده با نام خود شخص در سایت بارگذاری گردیده و بعنوان امتیاز فعالیت دانش پژوهشی آموزشی در نظر گرفته و بصورت آنلاین گواهی صادر می شود.

هیات علمی محترم قبل از ورود مطالب به نکات ذیل توجه فرمایید :

1- تکمیل فیلدهای ستاره دار الزامی می باشد.

2- به منظور جلوگیری از مشاهده خطای timeout قبل از ورود اطلاعات مطالب خود را آماده و تایپ شده بر روی سیستم خود داشته باشید و در هنگام ورود مطلب تنها copy/paste انجام دهید.

3- پس از تایید مطلب و صدور گواهی مراتب از طریق پیامک به شماره تلفن همراهی که به هنگام تکمیل فرم وارد نموده اید به شما اطلاع رسانی خواهد شد بنابراین شماره تلفن همراه خود را به صورت صحیح وارد نمایید.

يكشنبه 27 آبان 1397   16:09:24