• 1405/06/25 - 14:19
  • - تعداد بازدید: 49
  • - تعداد بازدیدکننده: 46
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید رئیس دانشگاه از پایگاه اورژانس پردیس دانشگاه به مناسبت روز ملی اورژانس و فوریت‌های پزشکی

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در راستای بررسی میدانی وضعیت خدمات پیش‌بیمارستانی و تکریم کادرهای عملیاتی، جناب آقای دکتر شهرام صیادی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز، روز چهارشنبه ۲۵ شهریورماه، به همراه سرکار خانم دکتر لطفی معاون آموزش، جناب آقای دکتر پالیزبان مشاور و رئیس حوزه ریاست، جناب آقای دکتر مهدوی رئیس مرکز اورژانس ۱۱۵ و جناب آقای علیمحمدی مدیر حراست دانشگاه، سرکارخانم دکتر حاج فیروزآبادی رئیس دانشکده پرستاری و فوریت‌های پزشکی از پایگاه اورژانس مستقر در پردیس دانشگاه بازدید به عمل آوردند. این بازدید در تکریم «روز ملی اورژانس و فوریت‌های پزشکی» صورت گرفت تا اهمیت استراتژیک این واحد در زنجیره درمان و نقش حیاتی کارکنان آن در مدیریت بحران‌های پزشکی مورد توجه قرار گیرد.

 در این بازدید، جناب آقای دکتر صیادی، رئیس دانشگاه، ضمن تبریک این روز ملی به کارکنان این پایگاه، بر لزوم تقویت تجهیزات و بهینه‌سازی پروتکل‌های عملیاتی در فوریت‌های پزشکی تأکید کردند. ایشان خاطرنشان نمودند که پایگاه‌های اورژانس، نخستین نقطه تماس بیمار با نظام سلامت هستند و کیفیت خدمات در این مراکز، مستقیماً بر نتایج درمانی و نرخ بقای بیماران اثرگذار است.

 در حاشیه این بازدید، محورهای مرتبط با ارتقای صلاحیت‌های تخصصی کادرهای عملیاتی، بررسی نیازهای زیربنایی پایگاه و تقویت تعاملات میان بخش‌های آموزشی و اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. حضور معاون آموزش و رئیس حوزه ریاست در این بازدید، نشان‌دهنده رویکرد جامع دانشگاه در تلفیق «دانش دانشگاهی» با «تجربه عملیاتی» است تا محیط‌های درمانی به مراکز یادگیری پویا تبدیل شوند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در پایان این دیدار، با تجلیل از ایثار و تعهد کارکنان پایگاه اورژانس پردیس، بر ضرورت حمایت حداکثری از کادرهای درمان در خط مقدم خدمات تأکید نموده و ارائه به موقع خدمات سلامت را برای تداوم موفقیت‌های این مرکز در مسیر نجات جان انسان‌ها ابراز داشتند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 353710
سیما پور اصغریان
خبرنگار

سیما پور اصغریان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید