۱۳۹۹/۰۲/۳۱
همت اعضای هیات علمی دانشكده پرستاری در بررسی بیماران كرونایی
بررسی وضعیت مبتلایان به كرونا پس از ترخیص، توسط اعضای هیات علمی دانشكده پرستاری انجام میشود

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری . پس از بهبودی اولیه و ترخیص بیماران مبتلا به کرونا از بیمارستان، مهم‌ترین اقدام برای درمان قطعی این بیماران، پیگیری روزانه وضعیت آنها و ارائه مشاوره‌های درمانی، دارویی، حتی روانی و اجتماعی به آنهاست.

به همین سبب ۹ نفر از اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری به صورت داوطلبانه، طرح مشاوره و پیگیری درمان بیماران ترخیص شده را برعهده گرفتند.

226 بیمار ترخیص شده از بیمارستان کوثر و امام حسین از فروردین ماه تا انتهای اردیبهشت به همت اعضای هیات علمی دانشکده پرستاری و با هماهنگی های صورت گرفته با مدیریت پرستاری مورد مشاوره تلفنی قرار گرفتند. . در این تماس ها، ضمن بررسی سلامت جسمی بیماران، میزان بروز عوارض مرتبط با داروها، عود مجدد بیماری، میزان رعایت اصول ایزولاسیون تا پایان زمان مشخص شده برای فرد، میزان رعایت اصول کنترل عفونت در منزل در خصوص ارتباط با دیگر اعضای خانواده بر اساس پروتکل های سازمان جهانی بهداشت و پروتکل های وزارت بهداشت و درمان انجام شد.